Eindejaarsmenu's 2017 - 2018

Koude buffetten

Buffet 1: € 24
  • Tomaatje gevuld met salade van Crab
  • Breydelham met asperges
  • Vleesbrood met krieken
  • Gevuld speenvarken gegarneerd met exotisch fruit
  • Gekruide  kalkoen versneden
  • Gerookte  forel , gerookte  zalm en zijn garnituur
  • Sausjes, slabar (*)

Buffet 2: € 28
  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Noorse gerookte visschotel ( forel ,zalm en heilbot )
  • Breydelham met asperges
  • Gekruide  kalkoen versneden
  • Wildpastei met uien confituur
  • Gevuld speenvarken gegarneerd
  • Terrine van zalm en zijn garnituur
  • Sausjes, slabar (*)

Buffet : €39
  • Idem als buffet nr 2
  • Paling in ’t groen
  • ½ Kreeft “ Belle Vue “ 450gr.
  • Sausjes,slabar(*)

 

Kaastafel: €18
  • Assortiment van verschillende kaassoorten
  • Ongeveer 275 gr per persoon
  • Kleine slabar ( sla , noten,tomaat,)
  • Diverse kleine broodjes

 

Gemengde buffetten

Buffet 3 : €34

Koud gedeelte

  • Tomaatje gevuld met grijze  garnaal
  • Gerookte kip versneden en gegarnierd met vers fruit  
  • Gerookte zalm en gerookte forel
  • wildpastei en uiconfituur
  • gandaham met meloen
  • Sausjes, slabar (*)


Warm gedeelte

  • Filet van jong varken “ Grand – Mére “
  • Scampi's in een zachte currysaus
  • Kalkoenfilet in witte druivensaus
  • Tongrolletjes op Oostendse Wijze
  • Gratin  en puree
  • U kiest 3 warme gerechten !
  • Alle gerechten worden warm geleverd !


Dessert

  • Bavarois

 

Buffet 4 : €42
Koud gedeelte
  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Terrine van zalm en zijn garnituur
  • Gerookt visassortiment (zalm,forel en heilbot)
  • Gevuld speenvarken gegarneerd
  • Wildpastei met uienconfituur
  • Sausjes, slabar (*)
Warm gedeelte (**)
  • Ragout van hert met zijn garnituur
  • Kalkoenfilet in witte druivensaus
  • Filet van hertekalf op wijze van de chef
  • Kabeljauw in een sausje van saffraan
  • Filet van jong varken en zijn garnituur
  • Gamba’s op wijze van de chef
  • Gratin en puree
  • U kiest 4 gerechten !
  • Alle gerechten worden warm geleverd!
(**)
Dessert
  • Kaastafel en Bavarois of Kerstbuche

 

Buffet 5 : €47,50 / met kreeft: € 58,00

Koud gedeelte

  • Tomaat garnaal
  • Terrine van kreeft en zijn garnituur
  • Assortiment Gerookte vis  ( gerookte heilbot, schotse zalm en ger.forel)
  • Gevuld speenvarken gegarneerd
  • Wildpastei met uienconfituur
  • Sausjes, slabar (*)

Tussengerecht (***)

  • ½ kreeft (600 gr.) Belle Vue (koud)
  • ½ kreeft (600 gr.) à la nâge (warm)

(***) U kan kiezen uit koude of warme kreeft

Warm gedeelte (**)

  • Parelhoen op Vlaamse wijze
  • Grietilet  op Oostendse wijze
  • Ragout van hert met zijn garnituur
  • Filet van hertekalf op wijze van de chef
  • Kabeljauw in een saus van safraan
  • Gamba’s op wijze van de chef
  • Gratîn aardappelen  en puree
  • U kiest 4 warme gerechten ,deze worden warm geleverd !

(**)
Dessert

  • Gebak, kaas en bavarois of kerstbuche


(*) Inbegrepen sausjes: mayonaise, st.- vincentsaus, eiercocktail, currysaus,        
Slabar: komkommersla, tomaat vinaigrette, geraspte wortel, witte kool,
Assortiment van mini broodjes, botertjes e.d. .....

 

A la carte

Voorgerechten
Witloofsoep per liter € 6
Kreeftenroomsoep per liter € 9
Duo van wildpastei € 10
Scampi's van het huis € 12

 

Hoofdgerechten
Kabeljauw met een sausje van safraan € 17
Ragout van hert € 17
Kalkoenfilet in dragonsaus € 14
Scampi's van het huis (6 st.) € 16
Parelhoen op Vlaamse wijze € 19
Everzwijnfilet in wildsaus € 24
Kreeft à la nâge ( 600 gr) € 28

 

Desserts
Bavarois assortiment € 6
Eindejaarsgebak € 6
Kaastafel (als dessert ) € 10

 

Prettige Eindejaarsfeesten!

Maandag : 08u00-13u00- Dinsdag tot Zondag : 12u00-17u00 (of na afspraak)

Back to Top