Eindejaarsmenu's 2020 - 2021
Koude buffetten
|
|
|
|
Breughel buffetten
Breughel buffet 1 € 19.00 / met dienst € 24.00 : | |
---|---|
|
Breughel buffet 2 € 22.50 / met dienst € 27.50 : | |
---|---|
|
Gemengde buffetten
Buffet 1 € 32 / met dienst € 37 : | |
---|---|
Koud gedeelte:
Warm gedeelte:
Desserts:
|
Buffet 2 € 35 / met dienst € 40 : | |
---|---|
Koud gedeelte:
Warm gedeelte:
|
Buffet 3 € 45 / met tussengerecht € 55 | |
---|---|
Koud gedeelte:
Tussengerecht:
Warm gedeelte:
Desserts :
|
(*) Inbegrepen sausjes: mayonaise, st.- vincentsaus, eiercocktail, currysaus,
Slabar: komkommersla, tomaat vinaigrette, geraspte wortel, witte kool,
Assortiment van mini broodjes, botertjes e.d. .....
Barbecue Buffetten
Klassiek €19 / met dienst € 25 :
- Grilburger, gemarineerde kipfilet , mergeuze worstjes , minute steak
- of
- Brochette , spare - rib gemarineerd, kippenbout , minute steak
- Classic salad bar aangevuld met pof aardappel , sausjes en brood
Super Barbecue € 24 met dienst € 30 :
- Gemarineerde kipfilet – rundfilet wit blauw – warme saus naar keuze
- Brochette of lamscoteletjes (2)
- Saté van gemarineerde scampi of papillotje van spinazie en tongrol
- Classic salad bar aangevuld met pof aardappel , sausjes en brood
Luxe Barbecue € 29 / met dienst € 35 :
- Papillotje met trio van vis (St.jacobsvrucht, mosseltjes en scampi)
- Gemarineerde gamba of zalmspies met serrano ham
- Chateaubriand vers versneden of Cote a Los versneden met warme saus
- Brochette van kip met paprika of lamskroon met graanmosterd
- Trendy salad bar aangevuld met gratïn aardappelen sausjes en brood
Classic Salad bar:
- Tomatensla , wortelsla , sla , komkommersla , groene boontjes , witte koolsla, fijne erwtjes
Trendy Salad bar:
- Taboulé , rucola sla met noten en zongedroogde tomaat , tomatensla met basilicum , Thaise salade met ananas , pasta salade van de chef,
- sla van rode biet met courgette en een zoete toets
Supplementen:
- Warme pepersaus , champignonroomsaus , Provençaalse saus €1.5 p.p
- Groentebrochette € 2.5 of geratineerde groenteschotel € 4 p.p
Stel zelf je ‘Barbecue’ samen
- Classic salad bar € 10 p.p
- Trendy salad bar € 14 p.p
- Grilburger € 2.0 p.p
- Mergeuze worstjes € 1.7 p.p
- Barbecue worst € 2.0 p.p
- Kippenbout € 1.8 p.p
- Gemarineerde kipfilet € 2.5 p.p
- Spare Rib / gemarineerd € 3.5 p.p
- Minute steak € 3.0 p.p
- Rundsfilet wit-blauw € 5.0 p.p
- Chateaubriand wit-blauw € 7.0 p.p
- Cote a Los Iers rund € 6.0 p.p
- Brochette € 2.2 p.p
- Lamskoteletjes (2) € 3.0 p.p
- Lamskroontje € 4.5 p.p
- Papillotje van vis (St.jacobsvrucht, mosselen en scampi) € 7.5 p.p
- Reuze gamba van de chef € 5.0 p.p
- Tongrolletjes op een bedje van spinazie € 3.0 p.p
- Spies van scampi € 4.0 p.p
- Spies van zalm met serrano ham € 3.5 p.p
- Groente brochette € 2.5 p.p
- Gegratineerde groenteschotel € 4.0 p.p
- Pofaardappel € 1.0 p.p
- Gratïn aardappelen € 2.0 p.p
- Pepersaus € 1.5 p.p
- Champignonroomsaus € 1.5 p.p
- Provençaalse saus € 1.5 p.p
- Brood en botertjes € 1.2 p.p
- Dienst p.p vanaf 20 pers. Wij voorzien tafelkledij , porselein en bestek alsook de barbecue en de houtskool. € 6.0 p.p
Buffet Around the world
Deze geweldige formule is te boeken vanaf 80 personen, u kiest een aanbod van 3 landen , per 30 pers kan u een land bij verkiezen.
Prijs € 45 p.p bediening , tafelkledij , porselein en bestek inbegrepen.
Tevens ook mogelijk om in de juiste klederdracht achter het buffet te staan mits een kleine vergoeding van 75 € per land ( 2 dienaars )
België:
- Beenderham met asperge garnituur
- Vlaamse stoverij met streekbier en verse frietjes
- Gentse waterzooi
- Rijstpap van de ‘Bomma’
Nederland:
- Verse maatjes gegarnierd
- Kabeljauw met ‘Hollandse saus’
- Kaasplank
Frankrijk:
- Bretoense oesters of heerlijke Vissoep
- Tartiflette van de ’Haute Savoie’
- Tongrolletjes op ‘Normandische wijze’
- Zachte Franse kazen
Spanje:
- Tapas schotel koud
- Tortilla (Spaanse Omelet)
- Paella
- ‘Catalaans’ dessert
Italië:
- Parmaham met meloen
- Pasta en lasagne volgens verzoek
- Saltimbocca op ‘Romeinse wijze’
- Vers ijs
Griekenland:
- Fetakaas assortiment
- Tzatziki
- Griekse vlees brochette
- Lams stoofpotje
Amerika:
- Hamburger broodje ‘Pulled Pork’
- Hamburger ‘Classic Cheese’
- American ‘Hot Dog’
- Lekkere wafels met slagroom
Japan:
- Aanbod van ‘Sushi’
- Teppanyaki van vlees en vissoorten
- Peer met gemberijs
Afrika:
- Guacemole
- Stoofpotje van kip en zoete aardappel
- Boboti gehakt met kruiden en rozijntjes
Uiteraard staan we open voor verdere suggesties !
Spaans Buffet
Gemengd: € 25 / met bediening € 30 :
Koude Tapas :
- Chorizo, Spaanse olijven, verse tonijnsla, tomaat mozzarella,
- Gazpacho, ansjovis, manchego, Spaanse ham met meloen
Warme Tapas :
- Garnalen gebakken in look of gamba’s pikant
- Albongidas, kip met paprika en olijven of saté met knoflook
- Tortilla, gemarineerde zalm, kip omrold met bacon, patatas bravas
- Sperziebonensalade, aardappelsla met uiringen augurkjes en kappertjes
- Gemengde groene sla met waterkers en olijfolie
- Assortiment broodsoorten
Desserts:
- Waaier van mini desserts
Paella:
Paella compleet € 12 met bediening € 18 :
- Ui, knoflook, erwten, maïs, gamba’s, mosselen, inktvis, krab
- rijst, tomaten, kippenbout, chorizo
- Brood en boter
Uiteraard staan we open voor meerdere suggesties !
Italiaanse Buffetten
Buffet 1€ 24 / met dienst € 29 :
Koude gerechten:
- Parmaham met meloen
- Vitello Tonato of rundercarpaccio
- Tomaat mozzarella met basilicum
- Antipasta
Warme Gerechten:
- Saltimbocca op ‘Romeinse wijze’
- Kalfsschnitzel met limoen
- Kalfslapje ‘Milanese’
- Lasagne met zalm
- Lasagne ‘Bolognaise’
- Pasta ‘Bolognaise’ of ‘Arabiata’ of met pesto van olijven
Gelieve uw keuze uit 3 warme gerechten aub?
Desserts:
- Pannacota met rode vruchten
- Italiaanse ijsjes
Pasta Buffet €15 / met dienst € 20 :
- Pasta ‘Bolognaise’ , ‘Arabiata’, ‘Carbonaré, ‘Salmoné’, ‘Pesto’
- lasagne ‘Bolognaise’ , ‘Veggy’, Salmoné ,
- Ravioli gevuld met aubergine of spinazie met ricotta of Truffel
- Tortelloni gevuld met zalm of gerookte ham
- Kaas en brood en boter inbegrepen
U mag tot 25 pers 3 pastagerechten kiezen.
Per aantal van 20 pers. kan u een pasta toevoegen aan het assortiment
Walking Dinner
Elite €26 :
- Salade van forel met rode biet afgewerkt met dille
- Carpaccio van rund en zijn garnituur
- Soepje van ‘Canadese’ kreeft
- Gevulde ravioli met aubergine
- Filet van maïskip met frisse groente en kroketjes
- Dorade filet ‘Duglere’
- Zakje ‘Belgische’ trots
- Chocolade fantasie
Luxe €36:
- Taktaki van tonijn op zijn ‘oosters’
- Tartaar van zalm met zure room en garnituur
- Gazpacho
- Gevulde ravioli naar keuze
- Kort gebakken ‘St-Jacobsvrucht’ op een coulis van ‘Bisque’
- Rundfilet ‘Robbes-Pierre’
- Panna cotta met rood fruit garnituur
- Pralines van ijs
Bovenstaande is slechts een aanzet tot ….
Indien gewenst kan dit uitgebreid worden naar uw wensen.
Dranken:
- Cava, wijnen, frisdranken €15 (3uur)
- Cava, wijnen, bieren, frisdranken €16 (3uur)
- Cava, wijnen, bieren, frisdranken en koffie €19 (3uur)
- Champagne van het huis per fles €39
Allerlei:
- Ronde tafels met tafellinnen per stuk € 12
- Dienst extra per uur € 30
- Bediening is inbegrepen bij afname van de dranken
Receptie
- Nacho’s met guacemole, €2.1
- Dipgroente met dipsausje €2.5
- Tapasbordje met chorizo, manchego, gerookte ham , grissini (bord) €10
- Mousses van gerookte ham, kip of zalm €2.0
- Mini tomaat ‘Mozzarella’ €2.1
- Mini garnaalcocktail €2.4
- Gazpacho €1.8
- Kort gebakken ‘Scampi’ en zijn garnituur €2.4
- Gevulde wrap van zalm of kip met kruidenkaas €2.0
- Quiche met spinazie en ricotta of gerookte zalm €2.3
- Worstenbroodje eigen maak €2.0
- Verse ravioli gevuld met aubergine, artisjok , spinazie €2.5
- Verse gevulde tortelloni met oesterzwam , gerookte ham €2.5
- Mini garnaalkroketjes huisgemaakt €2.0
- Mini kaaskroketjes huisgemaakt €1.6
- Butterfly scampi met wasabi mayonaise €2.3
- Assortiment gevulde zakouski ( 3st.) €2.4
- Mini Panna cotta met rode vruchten €2.5
- Chocolade mousse €2.5
- Mini eclairs €2.0
- Mini gebak €3.0
- Rijstpapje van de ‘bomma’ €2.2
Dranken:
- Cava, wijnen, frisdrank €10
2u. €14
3u. €16
- Champagne van het huis per fles €39
- Bediening is inbegrepen tijdens het nuttigen van de dranken
Aanbevolen Menu’s :
Menu 1 € 35 : Menu 2 € 38 :
Carpaccio naar keuze ( runds,tonijn,zalm) Noors gerookte visschotel
Kalfstournedos , champignonroom , Chateau-Briand ‘Bearnaise’
Groenten weelde en kroketjes groenten weelde en kroketjes
Roomtaartje Ijstaartje
Menu 3 € 42 : Menu 4 € 45 :
Cocktail van Oostendse garnaal Reuze St-Jacobsschelp
Roomsoepje naar keuze Roomsoepje naar keuze
Trio van vleesfilet en zijn garnituur Trio van gevogelte ‘ Garni ’
Of of
Zalm filet ‘Dugléré Zeeduivel ‘Oostendse wijze ‘
Dessertbord van de chef Sabayon met vers fruit
Menu 5 € 48 : Menu 6 € 50 :
Amuse van de chef Amuse van de chef
Vitello ‘Tonato’ Asperges op ‘Vlaamse wijze ‘
Cassoulet van vis met witte wijn saus Trio van vis met garnituur
Lamskroon gegarnierd Parelhoen filet ‘Garni’
Pronktaart of chocolade mousse aanbod van kazen
Deze menu’s zijn slechts enkele voorbeelden en kunnen in samenspraak met de klant naar hun wensen aangepast worden .
Bediening en tafelkledij inbegrepen.
A La Carte :
Voorgerechten :
- Assortiment van wildpastei ,confituur van ui en verse vijgen € 12
- Parma ham met meloen € 11
- Tapas bordje uit Spanje en Italië € 12
- Vitello ‘Tonato’ € 14
- Carpaccio gegarneerd (runds , zalm , tonijn ) € 14
- Tomaat ‘Mozzarella ‘ € 12
- Cocktail van ‘Oostendse garnalen’ € 14
- Noors gerookte visschotel met zalm , forel , heilbot en garnaal € 14
- Huisgemaakte kaaskroketten met peterselie garnituur € 10
- Huisgemaakte garnaal kroketjes met garnituur € 12
- Vide gevuld met hoevekip € 12
- Asperges op ‘Vlaamse’ wijze € 15
- Asperges met gerookte zalm € 16
- Tongrolletjes op ‘Normandische wijze ‘ € 14
- St-Jacobschelp eigen maak € 16
- Cassoulet van vissoorten € 14
- ½ kreeft ‘Belle Vue’ of in eigen nat € 22
- Scampi van de chef met garnituur € 14
Soepen :
- Consommé € 6
- Tomaten groenten soep / groenten soep € 5
- Romsoep naar keuze € 6
- Selder roomsoep met zalm snippers € 6
- Kreeften roomsoep € 7
Hoofdgerechten :
- Tournedos blauw wit ras met groenten garnituur € 18
- Tournedos blauw wit ras ‘Robbes Pierre’ € 22
- Chateau ’Briand’ Groenten weelde en saus naar keuze € 26
- Kalfsfilet ‘d Anvers met groenteweelde en champignonroom € 24
- Carrousel van vleesfilets gegarneerd € 26
- Carrousel van gevogeltefilets gegarneerd € 24
- Filet van parelhoen met exotisch fruit en kroketjes € 21
- Filet van eenden borst met fruitige porto saus € 20
- Saltin Bocca op ‘Romeinse wijze ‘ € 22
- Kalfsfilet ‘Op Milaanse wijze ‘ € 22
- Varkenswangetjes in jagersaus € 20
- Tongfilets op Normandische wijze € 22
- Gegratineerd vispannetje € 22
- Kabeljauw op ‘Oostendse wijze ‘ € 24
- Roze zalmfilet ‘Dugleré’ € 22
- Filet van Griet op een bedje van spinazie en saffraan saus € 24
Al onze hoofdgerechten worden vergezeld van garnituur.
Meerdere suggesties zijn welkom en zullen we met de meeste zorg bereiden.
Nagerechten :
- Room of Ijstaartje € 6
- Pronktaart of ijstaart € 8
- Dessertbord van de chef € 9
- Chocolade fantasie gegarnierd € 8
- Witte dame overgoten met warme chocolade saus en slagroom € 9
- Panna cotta met rode vruchten € 8
- Kaasbordje (3 soorten ) met noten sla €8
Voor de verenigingen …………
Voorgerechten :
- Dagsoep € 4
- Kaaskroketjes € 8
- Garnaalkroketjes € 10
- Garnaalcocktail € 12
- Bordje charcuterie € 10
- Bordje gerookte vis € 10
- Koninginnen hapje van hoevekip € 9
- Gandaham met meloen € 10
Hoofdgerechten :
- Vleesbrood met noord krieken € 8
- ½ Kip met sla en saus of appelmoes € 12
- Kipfilet Archiduc of provencaal € 14
- Kalkoengebraad met witte druivensaus € 14
- Vlaamse stoverij € 14
- Hongaarse Goulash € 14
- Konijn op wijze van de bomma €15
- Tournedos met saus naar keuze €16
- Tongrolletjes op Normandische wijze €14
- Cassoulet van vis Dugleré €14
Nagerechten :
- Roomtaartje € 5
- Ijstaartje € 6
- Dame Blanche € 8
- Chocolade mousse € 6
- Rijstpap van de bomma € 6
Koffie tafels :
Klassiek € 13 :
- Waaier van ovenverse pistolets 3 p.p
- Charcuterie en salades ( kaas, ham ,en preparé ) (kipcurry en vleessla )
- Assortiment van mini koffiekoeken
- The en koffie
Luxe € 18 / met wijnen en frisdrank € 22:
- Welkom glaasje cava
- Waaier van ovenverse pistolets 3 p.p
- Assortiment charcuterie en salades ( klassiek plus kalkoen en filet de sax)
- Assortiment salades ( kipcurry , vleessla , preparé en krabsla
- Assortiment van mini koeken
- The en koffie
Staande koffie tafel € 18 / met wijnen en frisdrank € 24 :
- Welkom glaasje cava
- Koud hapje
- Mini sandwich en broodjes met gevarieerd beleg (4st.)
- Assortiment koffiekoeken
- Roomsoesje
- The en koffie
Prettige Eindejaarsfeesten!
Algemene voorwaarden :
- Wij bevestigen zeer graag uw bestelling met een bestelbon
- We vragen u beleefd bij iedere bestelling een voorschot van minimum € 50 al naargelang de aard van de bestelling.
- Er kan geleverd worden op 24, 25 en 31 december en 1 Januari.
- Traiteur Tip-Top kan uw bestelling op de gewenste locatie leveren mits een vervoerskost.
- Gelieve deze beknopte brochure te gebruiken voor uw bestellingen voor de feestdagen. Neem voor afwijkende bestellingen altijd telefonisch contact op aub ? We helpen u graag verder …
- Gelieve tijdig het juiste aantal personen door te geven (liefst 3 dagen voor levering).
- Traiteur Tip - Top werkt uiteraard met dagverse producten.
- Alle warme gerechten zullen warm geleverd worden in een warmhoud box .
- We voorzien jullie graag van warmhoud toestellen mits een kleine toeslag van € 15 per stuk.
- Er wordt een borg van € 25 aangerekend voor het buffet materiaal.
- Gelieve cash te betalen bij levering van het buffet.
Traiteur Tip-Top wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021