Eindejaarsmenu's 2020 - 2021

Koude buffetten

Koud buffet : € 28 p.p.
  • Trio van vis zijnde gerookte zalm , forel en gevulde tomaat garnaal
  • Breydelham met asperges
  • Duo van wildpastei met confituur van ui en vijgen
  • Rosbief ‘ Robbes Pierre ‘
  • Gevuld speenvarken en kalkoen gegarneerd met exotisch fruit
  • Eindejaars gebak
  • Slabar , sauzen , broodjes en boter 


Gemengde buffetten

Buffet 1 "Klassiek" : €37 p.p.

Koud voorgerecht omvat per persoon :

  • Zeevruchten cocktail
  • Gerookte zalm en gerookte heilbot gegarnierd
  • Gevuld speenvarken met exotisch fruit
  • wildpastei met confituur van ui en vijgen

Warm hoofdgerecht omvat per persoon :

  • Filet van ‘ Iberico’ varken “ op grootmoeders wijze “ (spekblokjes en ui )
  • Scampi’s van het huis ( tomaat en look )
  • Kalkoenfilet in witte druivensaus
  • Tongrolletjes op Oostendse Wijze
  • Aardappelgratin en aardappelpuree

U mag 3 warme gerechten kiezen uit ons aanbod die we u warm aanleveren
Dessert :

  • Eindejaars gebak

 

Buffet 2 Elite : €46

Koud voorgerecht omvat per persoon :

  • Brandade van gerookte zalm gevuld met een salade van crab
  • Carpaccio van tonijn op ‘ Oosterse wijze ‘
  • Rosbief ‘ Robbes Pierre ‘
  • Gevuld speenvarken gegarneerd
  • Wildpastei met confituur van ui en vijgen

Warm hoofdgerecht omvat per persoon :

  • Ragout van hert met garnituur
  • Parelhoen op ‘ Vlaamse ‘ wijze met’ fine cognac’ saus
  • Konijn op wijze van ‘ De Bomma ‘
  • Scampi’s op wijze van het huis (tomaat en look)
  • Dorade filet in een sausje van saffraan
  • Kabeljauw haasje op Oostendse wijze
  • Aardappelgratin en aardappelpuree

U mag 4 warme gerechten kiezen uit ons aanbod die we u warm aanleveren
Dessert :

  • Eindejaarsgebak

 

Buffet 3 Buffet Luxe : €55 / met kreeft: € 80

*Tapas schotel om te delen bij het aperitief met uw gasten                                                                                                             Gandaham , italiaanse salami , Manchego , Gukamole , Ansjovis , Chorizo , Grissini , gevulde wrap , Olijven

Koude voorgerechten :

  • Noorse gerookte visschotel (tomaat-garnaal, gerookte zalm, forel, heilbot)

Of

  • Assortiment van runder carpaccio met een wildpastei van fazant en gevuld speenvarken

 

Tussengerecht (***)

  • ½ kreeft (750 gr.) Belle Vue (koud)
  • ½ kreeft (750 gr.) à la nâge (warm)

(***) Kies uit koude of warme kreeft

 Warme hoofdgerechten :

  • Parelhoen op Vlaamse wijze met fine cognacsaus
  • Konijn op wijze van ‘ De Bomma ‘
  • Filet van everzwijn en zijn garnituur
  • Filet van Griet op ‘ Oostendse wijze ‘
  • Dorade filet in een sausje van safraan
  • Gamba’s op wijze van de chef
  • Gratîn aardappelen en puree inbegrepen
  • Kies 4 warme gerechten uit deze selectie die we u warm bezorgen .

Dessert:

* Eindejaars gebak en kaas


(*) Inbegrepen sausjes: mayonaise, st.- vincentsaus, eiercocktail, currysaus,        
Slabar: komkommersla, tomaat vinaigrette, geraspte wortel, witte kool,
Assortiment van mini broodjes, botertjes e.d. .....

 

A la carte

Voorgerechten
Tapas bordje om te delen met uw gasten bij de apero € 12
Kreeftenroomsoep (per liter) € 9
Duo van wildpastei € 12
Scampi's van het huis € 14
Carpaccio van Runds  (met garnituur) € 14
Carpaccio van Tonijn op ‘ Oosterse wijze ‘ € 16

 

Hoofdgerechten
Filet van Dorade met een sausje van safraan € 22
Filet van Griet op ‘ Oostendse wijze € 24
Herte naagout met garnituur € 19
Kalkoenfilet in dragonsaus € 16
Konijn op wijze van ‘ de Bomma ‘ € 18
Parelhoen op ‘ Vlaamse wijze ‘ € 22
Everzwijnfilet in wildsaus € 28

 

Desserts
Eindejaarsgebak € 7
Kaastafel (als dessert ) € 10

 

 

Prettige Eindejaarsfeesten!

Algemene voorwaarden :

  • Wij bevestigen zeer graag uw bestelling met een bestelbon
  • We vragen u beleefd bij iedere bestelling een voorschot van minimum  € 50 al naargelang de aard van de bestelling.
  • Er kan geleverd worden op 24, 25 en 31 december en 1 Januari.
  • Traiteur Tip-Top kan uw bestelling op de gewenste locatie leveren mits een vervoerskost.
  • Gelieve deze beknopte brochure te gebruiken voor uw bestellingen voor de feestdagen. Neem voor afwijkende bestellingen altijd telefonisch contact op aub ? We helpen u graag verder …
  • Gelieve tijdig het juiste aantal personen door te geven (liefst 3 dagen voor levering).
  • Traiteur Tip - Top werkt uiteraard met dagverse producten.
  • Alle warme gerechten zullen warm geleverd worden in een warmhoud box .
  • We voorzien jullie graag van warmhoud toestellen mits een kleine toeslag van € 15 per stuk.
  • Er wordt een borg van € 25 aangerekend voor het buffet materiaal.
  • Gelieve cash te betalen bij levering van het buffet.

Traiteur Tip-Top wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021

Maandag : 08u00-13u00- Dinsdag tot Zondag : 12u00-17u00 (of na afspraak)

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site