Eindejaarsmenu's 2019 - 2020

Koude buffetten

Buffet 1: € 25
  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Breydelham met asperges ,Vleesbrood met krieken
  • Wildpastei met confituur van ui
  • Gevuld speenvarken gegarneerd met exotisch fruit
  • Gerookte zalm en zijn garnituur
  • Sausjes, slabar (*)

Buffet 2: € 30
  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Noorse gerookte visschotel ( forel ,zalm en heilbot )
  • Terrine van zalm en zijn garnituur
  • Gekruide kalkoen versneden
  • Wildpastei met uien confituur
  • Gevuld speenvarken gegarneerd
  • Sausjes, slabar (*)

Breughelbuffet : €28,50
  • Duo van wildpastei / Vleesbrood met Krieken /
  • Gekruide Kippevleugeltjes / Gandaham met Meloen
  • Jong haantje met witte druivensaus/ witte en zwarte pens
  • Konijn met pruimen / Gratin petatjes / Rijstpap en Appeltaart 


Gemengde buffetten

Buffet 3 : €35

Koud gedeelte

  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Gerookte zalm en gerookte forel
  • Gandaham met meloen
  • Wildpastei en uiconfituur
  • Sausjes, slabar (*)
  • Diverse broodjes en boter

Warm gedeelte

  • Filet van jong varken “ Grand – Mére “
  • Scampi's in een zachte currysaus
  • Kalkoenfilet in witte druivensaus
  • Tongrolletjes op Oostendse Wijze
  • Gratin en puree inbegrepen
  • U mag 3 gerechten kiezen
  • Alle gerechten worden warm geleverd !

Dessert

  • Kerstgebak

 

Buffet 4 : €43,50
Koud gedeelte
  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Gerookt visassortiment (zalm,forel en heilbot)
  • Gevuld speenvarken of kalkoen gegarneerd
  • Wildpastei met uienconfituur
  • Sausjes, slabar (*)
  • Diverse broodjes en boter
Warm gedeelte (**)
  • Ragout van hert met zijn garnituur
  • Kalkoenfilet in witte druivensaus
  • Tongrolletjes op Oostendse wijze
  • Kabeljauw in een sausje van saffraan
  • Filet van jong varken en zijn garnituur
  • Gamba’s op wijze van de chef
  • Gratin en puree inbegrepen !
  • U kiest 4 warme gerechten
  • Alle gerechten worden warm geleverd! 
Dessert
  • Kerstgebak of kaas

 

Buffet 5 : €49,90 / met kreeft: € 69,00

Koud gedeelte

  • Tomaat garnaal
  • Terrine van st-jacobsvrucht en zijn garnituur
  • Assortiment Gerookte vis ( gerookte heilbot, schotse zalm en ger.forel)
  • Gevuld speenvarken of kalkoen gegarneerd
  • Wildpastei met uienconfituur
  • Sausjes, slabar (*)
Tussengerecht (***)
  • ½ kreeft (600 gr.) Belle Vue (koud)
  • ½ kreeft (600 gr.) à la nâge (warm)

(***) U kan kiezen uit koude of warme kreeft

Warm gedeelte (**)

  • Parelhoen op Vlaamse wijze
  • Filet van fazant met witloof
  • Filet van everzwijn en zijn garnituur
  • Kabeljauw in een sausje van safraan
  • Gamba’s op wijze van de chef
  • Gratîn aardappelen en puree inbegrepen
  • U kiest 4 warme gerechten ,deze worden warm geleverd !

Dessert

  • Kaas, rijstpap en bavarois


(*) Inbegrepen sausjes: mayonaise, st.- vincentsaus, eiercocktail, currysaus,        
Slabar: komkommersla, tomaat vinaigrette, geraspte wortel, witte kool,
Assortiment van mini broodjes, botertjes e.d. .....

 

A la carte

Voorgerechten
Witloofsoep per liter € 6
Kreeftenroomsoep per liter € 9
Duo van wildpastei € 10
Scampi's van het huis € 12

 

Hoofdgerechten
Kabeljauw met een sausje van safraan € 17
Ragout van hert € 17
Kalkoenfilet in dragonsaus € 14
Scampi's van het huis (6 st.) € 16
Parelhoen op Vlaamse wijze € 19
Everzwijnfilet in wildsaus € 24
Kreeft à la nâge ( 600 gr) € 40

 

Desserts
Eindejaarsgebak € 6
Kaastafel (als dessert ) € 10

 

Ons heerlijk assortiment Champagnes
Franck Bonville Cuveé Prestige (100% chardonnay) € 32
Franck Bonville Pure Avise "Millisieme Grand Cru" € 49
Prevoteau Perrier "Cuveé Equilibre" € 26
Alain Litiére € 25

 

Prettige Eindejaarsfeesten!

Maandag : 08u00-13u00- Dinsdag tot Zondag : 12u00-17u00 (of na afspraak)

Back to Top