Wij willen graag voor elk wat wils serveren. En daarom kunt u nu kiezen voor gemengde buffetten in Deurne en omgeving bij Traiteur Tip-Top. Mits een opleg van drie euro kan het dessert vervangen worden door een biscuittaart of ijstaart volgens thema.
Sla- en sausbar
Al onze buffetten worden vergezeld van een sla- en sausbar. U heeft daarbij de keuze uit wortelsla, komkommersla, tomatensla en sla van groene boontjes. Wat de sauzen betreft zijn er mayonnaise, cocktailsaus, chefsaus en hebben wij broodjes in huis.
Onze formules
Buffet 1 € 32 / met dienst € 37
Koud gedeelte:
- Tomaatje gevuld met grijze garnaal
- Gerookte zalm en forel met snippers van ui en peterselie
- Spaanse ham met meloen/Paté van het huis gegarnierd
- Filet van gebraden varkensrug gegarnierd met exotisch fruit
Warm gedeelte:
- Tongrolletjes op ‘Oostendse’ wijze, Scampi op wijze van de chef
- Filet van jong varken op ‘grootmoeders wijze ‘
- Brochette op Provençaalse wijze / Kalkoen met witte druivensaus
- Gratïn en puree aardappelen
- U mag 3 warme gerechten kiezen
Desserts:
- Bavarois , mousse van chocolade , rijstpap van de ‘Bomma’
Buffet 2 € 35 / met dienst € 40
Koud gedeelte:
- Tomaatje gevuld met grijze garnaal
- Trio van gerookte zalm, makreel en forel met snippers van ui en peterselie
- Fijngesneden rosbief ‘Robbes Pierre’
- Trio van Italiaanse charcuterie
Warm gedeelte:
- Filet van maïskip in een fine cognac saus, Iberico varken ‘Bordelaise’
- Noorse zalm in een saffraan saus, gebakken zeebaarsfilet ‘Provençaal’
- Gratïn en puree aardappelen
- U mag 3 warme gerechten kiezen
Desserts:
- Waaier van bavarois, verse fruitsla en rijstpap van de ‘Bomma’
Buffet 3 €45 / met tussengerecht €55 / met dienst €50 / €60
Koud gedeelte:
- Brandade van Noorse gerookte zalm met krab en ‘Oostendse’ grijze garnaal
- Carpaccio van tonijn met limoen
- Pastei van St-Jacobsvrucht
- Rosbief ‘Robbes Pierre’
- Waaier van Italiaanse charcuterie mooi gegarnierd
Tussengerecht:
- ½ Baby Kreeftje ‘Belle Vue’ (400 gram)
Warm gedeelte:
- Suprême van parelhoen in een witte druivensaus
- Traag gegaarde lamsfilet met een sausje van dragon
- Gegrilde rundsfilet met een sausje van peper of champignons
- Gamba’s met een licht pikant sausje
- Gebakken zeeduivel op zijn Provençaals
- Gestoomde kabeljauw ‘Dugleré’
- Gratïn en puree aardappelen
- U mag 4 warme gerechten kiezen
Desserts:
- Waaier van bavarois, mousse van chocolade
- Panna cotta met rode vruchten
Contacteer ons vandaag nog
Wij horen het graag van u als u nog met bepaalde vragen zou zitten over de gemengde buffetten of de andere mogelijkheden op het vlak van catering van Traiteur Tip-Top uit Deurne. U stel uw vraag en wij antwoorden u zo snel mogelijk. Dat is beloofd.