Gemengde buffetten

Gemengde buffetten in Deurne en omgeving bij Traiteur Tip-Top. 

Sla- en sausbar

Al onze buffetten worden voorzien van een sla- en sausbar . U heeft daarbij de keuze uit wortelsla, komkommersla, tomatensla en sla van groene boontjes. Wat de sauzen betreft zijn er mayonaise, cocktailsaus, chefsaus en een broodjes assortiment!

Onze formules

Buffet 1 € 34 / met dienst € 39

Koud gedeelte:

  • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
  • Gerookte zalm en forel met nippers van ui en peterselie
  • Spaanse ham met meloen/Paté van het huis gegarnierd
  • Filet van gebraden varkensrug gegarnierd met exotisch fruit

Warm gedeelte:

  • Tongrolletjes op 'Oostendse' wijze, Scampi op wijze van de chef
  • Filet van jong varken op 'grootmoeders wijze'
  • Brochette op Provençaalse wijze / Kalkoen met witte druivensaus
  • Gegratineerde en puree aardappelen
  • U mag 3 warme gerechten kiezen

Nagerechten:

  • Bavarois, mousse van chocolade, rijstpap van de 'Bomma' 

Nagerechten:

  • Waaier van bavarois, vers fruitsla en rijstpap van de 'Bomma'

 

 

Buffet 3 €46 / met tussengerecht €57 / met dienst €52 / €62 

Koud gedeelte:

    • Brandade van Noorse gerookte zalm met krab en 'Oostendse' grijze garnaal
    • Carpaccio van tonijn met limoen
    • Pastei van St-Jacobsvrucht
    • Rosbief 'Robbes Pierre'
    • Waaier van Italiaanse charcuterie mooi gegarnierd

Tussengerecht:

  • ½ Baby Kreeftje 'Belle Vue' (400 gram)

Warm gedeelte:

    • Suprême van parelhoen in een witte druivensaus
    • Traag gegaarde lamsfilet met een sausje van dragon
    • Gegrilde rundsfilet met een sausje van peper van champignons
    • Gamba's met een licht pikant sausje
    • Gebakken zeeduivel op zijn Provençaals
    • Gestoomde kabeljauw 'Dugleré'
    • Gegratineerde en puree aardappelen
    • U mag 4 warme gerechten kiezen

Nagerechten:

    • Waaier van bavarois, mousse van chocolade
    • Panna cotta met rode vruchten

Buffet 2 € 37/ met dienst € 42

Koud gedeelte:

    • Tomaatje gevuld met grijze garnaal
    • Trio van gerookte zalm, makreel en forel met snippers van ui en peterselie
    • Fijngesneden rosbief 'Robbes Pierre'
    • Trio van Italiaanse charcuterie

Warm gedeelte:

    • Filet van maïskip in een fijne cognacsaus, Iberico varken 'Bordelaise'
    • Noorse zalm in een saffraan saus, gebakken zeebaarsfilet 'Provençaal'
    • Gegratineerde en puree aardappelen
    • U mag 3 warme gerechten kiezen

 Mits een kleine opleg kan het dessert worden vervangen door een biscuittaart of ijstaart volgens thema.

Contacteer ons vandaag nog

Wij horen het graag van u als u nog een vraag zou hebben over de andere mogelijkheden op het vlak van catering van Traur Tip-Top uit Deurne.

Stel uw vraag en wij antwoorden u zo snel mogelijk. Dat is beloofd.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken