Laat u verrassen door onze gemengde buffetten!

Op zoek naar een traiteur die u een waaier aan overheerlijke gemengde buffetten kan bezorgen voor uw volgende feest, receptie of evenement? Dan kan u natuurlijk terecht bij Traiteur Tip-Top. Wij zijn de expert bij uitstek inzake gemengde buffetten in Deurne en omstreken.

Met alles er op en er aan

Al onze buffetten worden voorzien van een sla- en sausbar . U heeft daarbij de keuze uit wortelsla, komkommersla, tomatensla en sla van groene boontjes. Wat de sauzen betreft zijn er mayonaise, cocktailsaus, chefsaus, maar ook een broodjesassortiment!

Mits een kleine opleg kan het dessert bovendien worden vervangen door een biscuittaart of ijstaart volgens thema.

Vandaag nog bestellen? Contacteer ons!

Wil u graag uw volgende buffet bestellen bij Traiteur Tip-Top? Contacteer ons dan gauw en laat ons weten wat uw hartje begeert. Wij maken uw buffet met liefde klaar…

Ontdek onze formules!

Buffet 136 euro (met bediening 39 euro)
Koud gedeelte:

Tomaatje gevuld met grijze garnaal 

Gerookte zalm en forel met nippers van ui en peterselie 

Spaanse ham met meloen/Paté van het huis gegarneerd 

Filet van gebraden varkensrug gegarneerd met exotisch fruit

Warm gedeelte (3 gerechten naar keuze):

Tongrolletjes op Oostendse wijze

Scampi op wijze van de chef 

Filet van jong varken op 'grootmoeders wijze' 

Brochette op Provençaalse wijze / Kalkoen met witte druivensaus, gratin en puree-aardappelen

Nagerecht:

Bavarois, mousse van chocolade, rijstpap van de 'Bomma'

Buffet 240 euro (met bediening 42 euro)
Koud gedeelte:

Tomaatje gevuld met grijze garnaal 

Trio van gerookte zalm, makreel en forel met snippers van ui en peterselie 

Fijngesneden rosbief Robespierre

Trio van Italiaanse charcuterie

Warm gedeelte (3 gerechten naar keuze):

Filet van maïskip in een fijne cognacsaus

Ibericovarken 'Bordelaise' 

Noorse zalm in een saffraansaus, gebakken zeebaarsfilet Provençale, gratin en puree-aardappelen 

Nagerecht:

Waaier van bavarois, vers fruitsla en rijstpap van de 'Bomma'

Buffet 349 euro
Met supplement bediening52 euro
Met supplement tussengerecht65 euro
Met supplement tussengerecht én bediening62 euro
Koud gedeelte:

Brandade van Noorse gerookte zalm met krab en Oostendse grijze garnaal 

Carpaccio van tonijn met limoen 

Pastei van St-Jacobsvrucht 

Rosbief Robespierre

Waaier van Italiaanse charcuterie mooi gegarneerd

Tussengerecht:

½ Babykreeftje 'Belle Vue' (400 gram)

Warm gedeelte (4 gerechten naar keuze):

Suprême van parelhoen in een witte druivensaus 

Traag gegaarde lamsfilet met een sausje van dragon 

Gegrilde rundsfilet met een sausje van peper van champignons 

Gamba's met een licht pikant sausje 

Gebakken zeeduivel op zijn Provençaals 

Gestoomde kabeljauw 'Dugleré' 

Gratin en puree-aardappelen

Nagerechten:

Waaier van bavarois, mousse van chocolade 

Panna cotta met rode vruchten

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken