Een menu voor elke gelegenheid!
Op zoek naar een traiteur die u kan doen smullen van overheerlijke menu’s in Deurne? Bij Traiteur Tip-Top passen we onze menu’s graag aan volgens uw smaak.
Met onze menu's kiest u gegarandeerd voor de beste gerechten en aangepaste bediening . Sowieso zijn alle gerechten bij Traiteur Tip-Top dagvers bereid en dat zult u merken.
Tweak onze menu’s naar uw smaak
Alle menu's kunnen aan uw keuze aangepast worden. U kunt ook zelf een menu samenstellen. Kroketjes, puree, rijst enzovoort zijn voorzien bij ieder banket. Wij kunnen het feest laten doorgaan bij u thuis of in samenspraak in een feestzaal naar uw keuze en vrij van traiteur. Alle prijzen zijn berekend per persoon inclusief BTW.
Bij elke bestelling wordt betaald voor +/- 20%, het bedrag wordt betaald voor de dag van het feest. Het is altijd mogelijk om een all-in prijs te maken met dranken inbegrepen per persoon bij ieder menu. Elk menu omvat in dat geval huiswijn en frisdranken.
Menu bestellen? Contacteer ons!
Wil u graag een menu bestellen bij Traiteur Tip-Top? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!
| Menu 1 | 38 euro |
|---|---|
| Carpaccio naar keuze (runds, tonijn, zalm) Kalfstournedos, champignonroom Groenteweelde en kroketjes Roomtaartje | |
| Menu 2 | 42 euro |
|---|---|
| Noors gerookte visschotel Chateau Briand 'Bearnaise' Groenteweelde en kroketjes IJstaartje | |
| Menu 3 | 46 euro |
|---|---|
| Cocktail van Oostendse garnaal Roomsoepje naar keuze Trio van vleesfilet en zijn garnituur of Zalmfilet 'Dugléré Dessertbord van de chef | |
| Menu 4 | 49 euro |
|---|---|
| Reuze St-Jacobsschelp Roomsoepje naar keuze Trio van gevogelte 'Garni' of Zeeduivel 'Oostendse wijze' Sabayon met vers fruit | |
| Menu 5 | 53 euro |
|---|---|
| Amuse van de chef Vitello 'Tonato' Cassoulet van vis met wittewijnsaus Lamskroon gegarnierd Pronktaart of chocolademousse | |
| Menu 6 | 58 euro |
|---|---|
| Amuse van de chef Asperges op 'Vlaamse wijze' Trio van vis met garnituur Parelhoenfilet 'Garni' Aanbod van Kazen | |
| Voorgerechten à la carte | |
|---|---|
| Assortiment van wildpastei, confituur van ui en vers vijgen | € 16 |
| Parmaham met meloen | € 16 |
| Tapas bordje uit Spanje en Italië | € 14 |
| Vitello 'Tonato' | € 18 |
| Carpaccio gegarneerd (runds, zalm, tonijn) | € 18 |
| Tomaat 'Mozzarella' | € 14 |
| Cocktail van 'Oostendse garnalen' | € 19 |
| Noors gerookte visschotel met zalm, forel , heilbot en garnaal | € 18 |
| Huisgemaakte kaaskroketten met peterseliegarnituur | € 14 |
| Huisgemaakte garnaalkroketjes met garnituur | € 18 |
| Vide gevuld met hoevekip | € 16 |
| Asperges op 'Vlaamse' wijze | € 18 |
| Asperges met gerookte zalm | € 20 |
| Tongrolletjes op 'Normandische wijze' | € 16 |
| St-Jacobschelp eigen maak | € 18 |
| Cassoulet van vissoorten | € 18 |
| ½ kreeft 'Belle Vue' of in eigen nat | € 28 |
| Scampi van de chef met garnituur | € 18 |
| Soepen à la carte | |
|---|---|
| Consommé | € 7 |
| Tomaten-groentensoep / Groentensoep | € 6 |
| Roomsoep naar keuze | € 8 |
| Selder-roomsoep met zalmsnippers | € 8 |
| Kreeftenroomsoep | € 9 |
| Hoofdgerechten à la carte | |
|---|---|
| Tournedos blauw wit ras met groentengarnituur | € 24 |
| Tournedos blauw met ras 'Robbespierre' | € 26 |
| Chateaubriand, groentenweelde en saus naar keuze | € 30 |
| Kalfsfilet d'Anvers met groenteweelde en champignonroom | € 27 |
| Carrousel van vleesfilets gegarneerd | € 29 |
| Carrousel van gevogeltefilets gegarneerd | € 27 |
| Filet van parelhoen met exotisch fruit en kroketjes | € 26 |
| Filet van eendenborst met fruitige porto saus | € 24 |
| Saltimbocca op 'Romeinse wijze' | € 25 |
| Kalfsfilet 'Op Milanese wijze' | € 25 |
| Varkenswangetjes in jagersaus | € 28 |
| Tongfilets op Normandische wijze | € 24 |
| Gegratineerd vispannetje | € 22 |
| Kabeljauw op 'Oostendse wijze' | € 28 |
| Roze zalmfilet 'Dugleré' | € 25 |
| Filet van Griet op een bedje van spinazie en saffraansaus | € 28 |
| Nagerechten à la carte | |
|---|---|
| Kamer van IJstaartje | € 7 |
| Pronktaart of ijstaart | € 10 |
| Dessertbord van de chef | € 10 |
| Chocoladefantasie gegarneerd | € 12 |
| Witte dame overgoten met warme chocoladesaus en slagroom | € 10 |
| Panna cotta met rode vruchten | € 8 |
| Kaasbordje (3 soorten) met notensla | € 12 |
