Hoofdgerechten |
Parelhoenfilet met exotisch fruit en zijn garnituur |
€ 18.50 |
Eendenborstfilet met zuur/zoet appelsiensausje en garnituur |
€ 16,00 |
Trio van gevogelte met groentegarnituur en minikroketjes |
€ 19,00 |
Tournedos van kalkoen, garnituur en saus naar keuze |
€ 15,00 |
Tournedos "Robbes Pierre" |
€ 18,50 |
Tournedos (225g) met fijne groentjes en saus naar keuze |
€ 18,00 |
Chateaubriand met groentekrans en saus naar keuze |
€ 22,00 |
Kalfsgebraad met fijne groenten en saus naar keuze |
€ 18,00 |
Lamskroon met flagolets en portosausje |
€ 22,00 |
Lamsfilet met buidel van flagolets met gratin en mosterdsaus of dragon |
€ 23,50 |
Orloffgebraad met verse prei, gevulde gekruide tomaatjes en kaassausje |
€ 18,00 |
Kalfmedaillon op een bedje van prei en saus naar keuze |
€ 19,00 |
Carrousel van vleesfilets met diverse warme groentjes en saus naar keuze |
€ 22,00 |
Carrousel van wildfilets met diverse wintergroentjes en pepersausje (jachtseizoen) |
€ 26,00 |
Tongrolletjes met rivierkreeftjes en saffraansausje |
€ 19,00 |
Verse roze zalm "Walewsca" gegratineerd, aardappelhoorntjes |
€ 17,00 |
Kabeljauw met roze pepersaus en zijn garnituur |
€ 18,50 |
Duo van heilbot- en tarbotfilet met preiroom en garnaalsausje |
€ 23,00 |
Heel kreeftje gegratineerd of in eigen bouillon |
€ 27,00 |
Vraag naar onze wildsuggesties tijdens het seizoen! |
Warme tussengerechten |
Huwelijksbootje * communiekorfje * jubileumkorfje * vidé met kipvulling |
€ 9,50 |
Asperges op Vlaamse wijze (seizoen) |
€ 15,00 |
Huisbereide garnaal- en kaaskroket met garnituur |
€ 9,50 |
Scampi's van het huis met licht pikant roomsausje en wilde rijst |
€ 12,00 |
Huisgemaakte Sint-Jacobsschelp |
€ 12,00 |
Sint-Jakobsvruchten op een bedje van julienne groenten of naar wens van de klant |
€ 14,00 |
½ kreeft in eigen nat met diverse groentjes |
€ 17,00 |
Normandische tongrolletjes op traditionele wijze, aardappelhoorntje |
€ 14,00 |
Huwelijk van tong met zalm in kreeftensausje, aardappelhoorntje |
€ 14,00 |
Tongrolletje op een bedje van wokgroenten met een garnaalsausje |
€ 14,00 |
Vispannetje van het huis op Oostendse wijze |
€14.00 |
|
|
Soepen |
Groenteconsommé - tomatengroentesoep - kervelsoep - enz... |
€ 5,50 |
Tomatenroomsoep - champignonroomsoep - cressonroomsoep - enz... |
€ 6,00 |
Aspergeroomsoep - minestronesoep - enz... |
€ 6,50 |
Agnes Sorelroomsoep - selderroomsoep met gerookte zalmreepjes |
€ 6,50 |
Kreeftensoep met cognacje |
€ 8,50 |
Koude voorgerechten |
Wildpaté-assortiment (winterperiode) met garnituur en toast |
€ 12,00 |
Gandaham met cavaillon en aspergescheuten |
€ 11,00 |
Gandaham met porto gevulde cavaillon met rucolasla |
€ 12,00 |
Verse asperges met ambachtelijke gerookte beenderham (seizoen) |
€ 14,00 |
Verse asperges met gerookte zalm en toast (seizoen) |
€ 17,00 |
Rundcarpaccio met aangepast sausje en fris groen |
€ 13.75 |
Vitello tomato |
€ 14.00 |
Tomaat-mozzarella en zijn garnituur |
€ 8,50 |
Garnaalcocktail met grijze garnalen |
€ 12.00 |
Zeevruchtencocktail (4-tal soorten) |
€ 12,75 |
½ kreeft "belle vue" met garnituur |
€ 17,00 |
Trio van vismousse met een zacht kruidensausje en fris groen |
€ 9,00 |
Carpaccio van verse zalm of tonijn met verse dille |
€ 14.00 |
Noorse schotel met een waaier van diverse gerookte vissoorten |
€ 14.00 |
Salade met spek, appel en noten |
€ 10,90 |
Salade met warm gatenkaasje en dressing |
€ 10,90 |
Nagerechten |
Kaasbordje (3-tal soorten kaas en notenslaatje) |
€ 7,50 |
Fruitbrochette (5-tal soorten fruit + coulis) |
€ 6,00 |
Roomtaartje |
€ 4,50 |
IJstaartje met vruchtencoulis |
€ 5,00 |
Dame blanche met warme chocolade |
€ 6,50 |
Coupe advocaat |
€ 7,50 |
Chocolademousse of rijstpap |
€ 5,00 |
IJspronkstuk |
€ 8,00 |
Huwelijksboot of koets in ijs |
€ 9,00 |
Pronktaart met vers ijs en room |
€ 7,50 |
Piece monte ijstaart |
€ 8,50 |
Piece monte roomtaart |
€ 8,50 |
Gevarieerd dessert van het huis (diverse soorten gebak, bavarois, diplomaat, ..) |
€ 9,00 |
Uitgebreid dessertenbuffet |
€ 12,00 |
Koffie- en theeassortiment met zoetje (3 beurten) |
€ 4,00 |
|