Buffet Luxe 52,50  EUR

Koud gedeelte: 

  • Tomaatje gevuld met een “salade van gerookte paling en forel “ 
  • Brandade van gerookte zalm gevuld met” King crab “ 
  • Tataki van tonijn op “ Oosterse wijze “ 
  • Rosbief “Robbes-Pierre” 
  • Gevuld speenvarken en gevulde kalkoen gegarnierd met vers fruit 
  • “Artisanale Wildpastei” met confituur van ui en vijgen 
  • Sausjes, slabar (*) 
  • Assortiment broodjes en boter 

Warm gedeelte:

  • Ragout van hert met zijn “garnituur” 
  • Parelhoen filet op” Vlaamse wijze” met “ Fine Cognac saus “ 
  • Filet van Edelhertekalf “Grand Veneur “ 
  • Filet van Griet in “witte wijn saus met fijne groenten en een toets van safraan” 
  • Gamba’s op “wijze van de chef” 
  • Medaglioni van witloof met eekhorentjes brood “fine champagne” 

U kiest 4 warme gerechten 

  • Gratin en puree inbegrepen ! 

Dessert:

  • Artisanaal Eindejaarsgebak en kaas assortiment 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Gelieve de keuze van warme gerechten en afhaal/leveringsuur te noteren bij de opmerking. 

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken